Over

Voice-over nodig?

Voice-over gezocht voor een radio- of tv-commercial, webvideo, pre-roll, animatie, billboard, IVR, explainimation, promo, bedrijfsfilm, voicemail of andere productie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voice-overstemacteur.nl heeft 20 van de beste stemmen van Nederland verzameld.

Het is tegenwoordig vrij simpel om stemacteur te worden. Je volgt een voice-over cursus, schaft een microfoon aan, installeert opnamesoftware, laat een website maken door een vriend en… je kunt aan de slag als stem. Maar een mooie stem en een cursus stemacteren zijn geen garantie voor succes. En… je laat toch ook geen open hartoperatie verrichten door iemand die 4 avonden Powerpoints over het menselijk lichaam heeft gezien en op Marktplaats een tweedehands messenset op de kop heeft getikt?

Door het enorme aanbod van bekwame en minder bekwame stemmen zien veel opdrachtgevers door de bomen het bos niet meer. Terwijl er vaak haast of een beperkt budget is en de voice-over opname dus meteen de eerste keer goed moet zijn. Zoek niet verder! Hier vind je 20 van de beste stemmen van Nederland. Allemaal professioneel, ervaren en met eigen studio.

De 10 voordelen van onze voice-overs:

  1. Beste stemmen van Nederland
  2. Minimaal 10 jaar ervaring
  3. Eigen professionele studio’s
  4. Levering binnen 24 uur
  5. Van alle markten thuis
  6. Alle klankkleuren op één site
  7. Scherpe prijzen
  8. Fulltime stemacteurs
  9. Gegarandeerd kwaliteit
  10. In een paar takes klaar!